Olet täällä: Koti > Tiedotteet

Tiedotteet

Koron kyläyhdistyksessä tapahtuu 2018

Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Pekka Jussila ja hallitukseen kuuluvatTeija Ilomäki, Pia Purra, Tuovi Rantanen ja Matti Salminen sekä hallituksen varajäsenet  Jaana Mattila  ja Pirjo Koro. Sihteerinä toimii Olli Koro.

Kyläyhdistyksen vapaaehtoisen jäsenmaksun 5 e / henkilö voi maksaa yhdistyksen Virtain OP:n tilille FI15 5524 0320 0932 93 tai maksun voi suorittaa myös käteisellä yhdistyksen sihteerille. 

Venelaiturista vuokrataan venepaikkoja ja vuosivuokra vuonna 2018 on entinen 110 €. Veneiden rantapaikoista vuosimaksu 15 €.

Kaikki venepaikat vuokrattu kesälle 2018.

Seuran pihan, uimarannan ja venesataman ruohonleikkuusta ja siisteydestä huolehditaan. Sataman tielle ajetaan sepeliä ja tietä lanataan tarpeen mukaan.  

Vuoden aikana järjestetään kyläläisille keväällä ja syksyllä virkistyspäivä, jossa tarjotaan omakustannushintainen soppalounas ja kahvit. Tilaisuuksiin pyritään saamaan terveydenhuollon yms. alan asiantuntijoita vierailijoiksi.

Tutustuminen J.L. Runebergin Herkkujen uusiin toimitiloihin ke 2.5.2018 klo 18.00.

Siivoustalkoot pidetään ti 15.5.2018. Kokoontuminen seuran pihassa klo 17.00.

Pyöräretki  Ahvenvuoren näköalapaikalle pe 25.5.2018.  Lähtö seuran pihasta klo 17.00

Liikuntasuoritusten kirjausvihkot löytyvät Nurminiemen tienhaarasta ja Vaskuuntien varrelta Karimon mäen päältä metsästäjien nuotiolaavulta ja Pirttikylän tieltä Palomäen metsäautotien risteyksestä. Liikuntasuorituksensa kirjanneiden kesken arvotaan palkinto.

Venesatamassa juhannusaattona juhannuskokko klo 21.00.

Kesäteatterimatka Jalasjärven Ylivallin kesäteatteriin "Mikää ei oo niinku ennen" la 21.7.2018. Lähtö seuran pihasta klo 12.00.  Hinta 20 € sisältäen teatterilipun, kahvit ja bussimatkan. Ilmoittautumiset Sisko Purralle p. 0400 599 447.

Kansalaisopiston jumppa jatkaa talvikaudella tiistaisin Ns:lla. Lisää kuntoilijoita mahtuu mukaan.

Kyläyhdistys on aktiivisesti mukana Vaskivesi-Koro-Vaskuu valokuituhankkeen toteutuksessa.

                             

                            

 

Submenu

Ajankohtaista

 

Koron virkistyspäivä nuorisoseuralla ke 24.10.2018 klo 11.00. Ohjelmassa mm. soppalounas ja pullakahvit Mukana myös Leena Sara-Aho. Ilmoittautumiset Sisko Purralle puh. 0400 599 447 su 21.10. mennessä.

------------------------------------

Liikuntasuoritusten kirjausvihkot löytyvät Nurminiemen tienhaarasta ja Vaskuuntien varrelta Karimon mäen päältä metsästäjien nuotiolaavulta ja Pirttikylän tieltä Palomäen metsäautotien risteyksestä. Liikuntasuorituksensa kirjanneiden kesken arvotaan palkinto.

  ----------------------------------

VASKIVEDEN, KORONKYLÄN JA VASKUUN VALOKUITUHANKE TOTEUTUU

Valokuituhankkeemme on saanut myönteisen rahoituspäätöksen hakemuksen mukaisesti Pirkanmaan ELY-keskukselta ja pääsemme toteuttamaan hanketta suunnitellusti Vaskiveden, Koronkylän ja Vaskuun alueella. Myös Ruoveden 5 kylää ovat saaneet myönteisen päätöksen.

Valokuituhankkeen toteutumisella on hyvin tärkeä merkitys kylillemme. Hankkeen toteutuksella panostetaan tulevaisuudessa nopeaan ja luotettavaan tiedonsiirtoon ja se parantaa huomattavasti edellytyksiä, että maallakin voi asua, elää ja yrittää. Valokuituverkon käyttäminen vapauttaa mobiiliverkkoa, kun esimerkiksi etätyöt ja videoliikenne hoituvat valokuidun välityksellä helposti ja ennen kaikkea luotettavasti. Tietoliikenteen kehitys vauhdittuu jatkossa entisestään, ja verkossa liikkuvan tiedon määrä tulee moninkertaistumaan. Etenkin kasvava videoliikenne vaatii nopean ja hyvän kaistan.

Hankkeen etenemisestä tiedotamme sähköpostilla, nettisivuillamme ja liittymän ottajille tarvittaessa myös postitse. Tulemme järjestämään keväällä asiasta liittymän ottajille sekä kaikille asiasta kiinnostuneille avoimen tiedotustilaisuuden. Tämän tilaisuuden ajankohdasta tiedotamme myöhemmin.   

Myös jälkiliittyminen verkkoon on mahdollista, mikäli kiinteistö sijaitsee hankealueella.  Mikäli olet kiinnostunut valokuidusta ota pikaisesti yhteyttä Anttiin, Olliin tai Tapaniin

Lisätietoja hankkeesta

Antti Sipilä   p 0440 754 123       

Olli Koro       p 0400 122 690

Tapani Heinonen p 0400 177 822                                                  

antti.sipila(at)phpoint.fi                                        ollikoro(at)phpoint.fi                                              tapani.heinonen(at)phpoint.fi

 

---------------------------------

 

 

 

 

 

 

Powered by CMSimple_XH | Template by CMSimple_XH | (X)html | css | Kirjaudu